Moederfiets Winkel – Meest gestelde vragen & Uitleg!

Mocht u vraag hier niet tussen staan, dan kunt u ons gerust mailen via onze contactformulier.

Wat zijn de Betaalmogelijkheden op MoederfietsWinkel?

Op MoederfietsWinkel kunt u veilig online betalen met Ideal Internetbankieren, PayPal, Creditcard, Rembours (bij het afleveren) en met onze unieke “achteraf betalen” betaalwijze.

Achteraf Betalen:
MoederfietsWinkel biedt u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na uw besteldatum te betalen. Wilt u dus eerst uw bestelling ontvangen en dan pas betalen dan is dit de meest ideale betaalwijze voor u.

Hoe werkt Achteraf Betalen:
Nadat uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een email met een betaallink en verdere instructies om te betalen. Via de betaallink kunt u de betaling online voldoen met iDeal (internetbankieren). U heeft 14 dagen de tijd om te betalen.

Met Rembours betalen:
Bij rembours betalingen, betaalt u de koerier bij het afleveren van de bestelde goederen. Dit kan alleen contant (gepast).

Met creditcard betalen:
U hoeft geen Paypal rekening te hebben om met uw creditcard te betalen. Paypal verzorgt alleen de betaling en zorgt ervoor dat uw creditcardbetaling veilig op onze rekening wordt overgemaakt.

Wanneer worden bestellingen binnen 48uur Geleverd?

Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan ontvangt u uw bestelling binnen 2 werkdagen (48 uur) nadat deze is verwerkt. Als u met succes een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een e-mail met de factuur. Uw bestelling is dan succesvol verwerkt.

Hoe veilig is bestellen op MoederfietsWinkel?

Alle betalingen op onze webwinkel vinden plaats middels een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) verbinding. De betaling loopt via onze betaalprovider Buckaroo en wordt versleuteld door middel van een 2048 bits Strong SSL Encryption (dit is de meest recente en sterkste codering die gebruikt wordt door alle grote organisaties om gegevens op het web veilig te verzenden).

Alle pagina’s waar u uw persoonlijke gegevens dient in te vullen zijn beveiligt door een SSL verbinding. U kunt op de adresbalk in uw browser zien dat u zich op een beveiligde pagina bevindt. Het webadres begint dan met https:// in plaats van http:// en wordt gedeeltelijk groen. Op deze pagina kunt u gerust uw betaalgegevens invullen. Duizenden klanten hebben bij ons gewinkeld ZONDER enige vorm van kredietkaartfraude. Mocht u niet in een beveiligde https:// omgeving zitten, laat dan nooit uw persoonlijke of creditcard gegevens achter! Of het nou op onze webwinkel is, of een andere webwinkel.

Hoe kan ik mijn product Ruilen of Retourneren?

U kunt tot 30 dagen na aankoop uw product ruilen of retourneren. Bezoek onze KlantenService pagina voor informatie en instructies over het ruilen of retourneren van uw product.

Zit er garantie op mijn bestellingen?

Wij bieden een jaar garantie op alle producten. De garantie is alleen van toepassing op fabricagefouten en niet op slijtage door gebruik. Bezoek onze KlantenService pagina voor informatie over onze garantieregeling.

Ik heb besteld maar nog niets ontvangen, wat nu?

Als uw order succesvol is geplaatst dan ontvangt u hiervan een e-mailbericht van ons. Controleer eerst of u deze email van ons heeft ontvangen en lees hierop of uw order succesvol is geplaatst en is betaald. Als dit het geval is en u heeft na 3 werkdagen nog steeds niets ontvangen, dan raden wij u dit per mail aan ons door te geven. U kunt ons mailen via onze contactformulier. Let wel op dat u uw factuurnummer aangeeft, deze hebben wij nodig om uw bestelling te achterhalen.