Fietsaccessoires dat Samengaat met een Moederfiets!

Moederfiets accessoires zijn erg aan te raden en maken uw moederfiets compleet. Een kinderzitje is een essentieel accessoire voor de moederfiets en kan zowel voor als achterop de fiets bevestigd worden. Hierdoor kunt u de fiets gebruiken waarvoor het is gemaakt, namelijk om uw kinderen mee te vervoeren. Het kinderzitje kunt u op de bagagedrager monteren. Let u er wel op dat u een veilig kinderzitje aanschaft van een gekeurd merk als GMG Yepp of BoBike. Deze kinderzitjes zijn getest op veiligheid en comfort en zijn tevens ook de meest verkochte kinderzitjes.

Een windscherm kan heel handig zijn bij overmatig wind. Het is niet alleen handig voor u, maar ook voor uw kind, indien die op een kinderzitje voor zit.

U wilt natuurlijk zo lang mogelijk genieten van uw moederfiets en daarom is het belangrijk dat u een stevig slot aanschaft. Een stevig kettingslot is belangrijk om uw moederfiets goed op slot te zetten, zodat u met een gerust gevoel de fiets achter kunt laten. Moederfietsen zijn wat duurder dan normale stadsfietsen, daardoor zijn ze de ideale prooi voor de listige fietsendieven. Een stevig kettingslot naast het ringslot is bijna noodzakelijk en kan het verschil maken. Op deze manier maakt u het de fietsendieven bijna onmogelijk om haar mee te nemen.