De Sparta Amazone 4 Life, de ideale moederfiets voor u!

De Sparta Amazone 4 Life dé fiets voor de mama die net iets actiever is! De Sparta Amazone 4 Life is ontwikkeld met het oog op zowel het veilig vervoeren van jonge kinderen als comfort voor u. Het stuur van de Sparta Amazone 4 Life is verlengbaar om genoeg ruimte te creëren voor een kinderzitje op het stuur en zodat uw kind er gemakkelijk in kan. Het frame van de fiets is zo ontwikkeld dat er gemakkelijk zowel een kinderzitje als uw fietstassen op de verlengde bagagedrager geplaatst kunnen worden. Deze ruimte is goed te gebruiken wanneer een kinderzitje op het stuur is gemonteerd.

De tweepotige standaard zorgt ervoor dat de fiets stevig staat terwijl u de kids plaatst of de boodschappen op de fiets zet terwijl de stuurslagbegrenzer het stuur recht houdt. De jasbeschermers en de dichte kettingkast houden de trappelende kindervoetjes extra veilig. Geen zeer achterwerk meer en geen hoofdpijn meer door de hobbelige weggetjes.

Door de voldoende beenruimte, een verende zadelpen en een verende voorvork word elk fietsritje een plezier. De Sparta Amazone 4 Life wordt geleverd in de kleuren matgrijs en snow leopard. Zo kunt u comfortabel en veilig uw dagelijkse mama-taken uitvoeren en er nog flitsend uitzien ook.

Product Specificaties:

Merk Sparta
Type Amazone 4 Life
Kleur Wit
Jaar 2014
Frame Aluminium
Remmen Shimano schijfremmen voor en achter
Verlichting Voor: naafdynamo en achter: LED op batterijen (meegeleverd)