MoederfietsWinkel » Klantenservice

Klantenservice

MoederfietsWinkel
KvK nummer: 34130992
BTW nummer: NL808752790B01

Contact Opnemen:
Westhavenweg 65-D
1042AL, Amsterdam
Tel: 085-4018124
Mail: klantenservice @ moederfietswinkel.nl

Heeft u vragen of klachten dan kunt u ons gerust mailen via onze contactformulier of bellen op het nummer 085-4018124 (doordeweeks tussen 12:00 en 17:00).

Ruilen & Retourneren

Toch niet helemaal tevreden met uw aankoop, geen probleem. U kunt uw product binnen 30 dagen kosteloos ruilen. U hoeft ons alleen te mailen en wij zorgen ervoor dat het in orde komt. Of heeft u liever uw geld terug, dat kan ook, hiervoor worden wel de retourkosten in rekening gebracht. Na ontbinding ontvangt u binnen 14 dagen uw geld terug.

Voorwaarden:

  1. Het product bevat geen gebruikerssporen.
  2. U mailt ons binnen 30 dagen na de besteldatum. Een verzoek dat niet binnen de gestelde termijn is ingediend wordt niet verwerkt.
  3. Bij het retourneren van een fiets wordt de retourkosten in rekening gebracht, deze bedraagt €30,00.
  4. Bij het retourneren van accessoires bent u verantwoordelijk voor het terugsturen, dit kan via PostNL (TNT).
    1. Klik hier voor een retourformulier.

Verkeerde, Defecte of Incomplete product(en)

Wij gaan uitermate zorgvuldig om met uw bestellingen. Mocht het toch zo zijn dat u een verkeerd, defect of incompleet product van ons ontvangt, dan zullen wij ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk het juiste product ontvangt. Uiteraard zullen wij voor alle kosten opdragen.

Klachten melden:
Wij verzoeken u om uw klacht direct aan ons kenbaar te maken. Op onze klachtenpagina leggen wij uit hoe u dit kunt doen. Klik hier voor onze klachtenpagina.

Volle Fabrieksgarantie op Alle Producten

MoederfietsWinkel biedt volle fabrieksgarantie op alle producten, standaard is dit 1 jaar, tenzij anders vermeldt. De garantie is alleen van toepassing op fabricagefouten en niet op slijtage door gebruik. Om gebruik te maken van de garantie dient u ons per mail te informeren. Vervolgens nemen wij contact met u op om het probleem vast te stellen en vandaar uit naar een passende oplossing te werken. Uw factuur is het garantiebewijs dus bewaar het goed.

Garantievoorwaarden:

  1. De garantie is alleen van toepassing op fabricagefouten. Slijtage of beschadigingen aan uw fiets, door eigen gebruik vallen niet onder de garantieregeling.
  2. U doet beroep op uw garantie binnen de garantietermijn, beginnend vanaf de aankoopdatum.
  3. De garantieregeling is alleen van toepassing op producten waarvan de aankoopfactuur aangetoond kan worden.
GRATIS VERZENDING
Binnen 48 uur in huis!
Eenvoudig Ruilen & Retourneren!
1 Jaar garantie op alle producten!