Gazelle Bloom, uw moederfiets voor maximaal rijplezier!

De nieuwe Gazelle Bloom is speciaal ontwikkeld met het oog op stevigheid en stabiliteit om optimaal te presteren als moederfiets. Dit is te zien aan de extra brede banden, een sterk aluminium frame, de tweepotige standaard en een stuurslagbegrenzer.

De Gazelle Bloom is door haar eigenschappen zeer stabiel en montage van het kinderzitje is sterk vereenvoudigd door het aangepaste ontwerp van de verlengde bagagedrager. Het vervoeren van twee kids, uw zware boodschappentassen is met de Gazelle Bloom geen probleem meer. De stabiliteit wordt ook gewaarborgd tijdens het fietsen.

De brede banden en de comfortabele zadel met veringen zorgen ervoor dat mama’s geen capriolen hoeven uit te halen om de kuiltjes in de weg te omzeilen. De Gazelle Bloom is verder beschikbaar in wielmaat 26 en 28. Daarnaast wilt u natuurlijk op een zo licht en soepel mogelijke wijze doorfietsen en daarom beschikken de Gazelle Bloom’s over maar liefst 7 versnellingen. Kortom de ideale fiets voor zowel de wat kleinere als de langere mama.

Product Specificaties:

Merk Gazelle
Type Bloom
Kleur Premium White
Jaar 2014
Frame Aluminium
Banden 28 inch anti-lekbanden
Remmen Shimano schijfremmen voor en achter
Verlichting Gazelle Light Vision voor en Solo Vision achter
Slot AXA Defender
Velgen Dubbelwandig aluminium