MoederfietsWinkel » FietsNED - Reparaties & Servicebeurten!

FietsNED - Reparaties & Servicebeurten!

Servicebeurten van FietsNED:

Een goed onderhouden fiets is veilig, betrouwbaar en fietst comfortabeler. Vandaar dat wij iedere fietser aanraden om regelmatig zijn of haar fiets een beurt te geven. U kunt bij ons een waardecoupon aanschaffen voor een 1e servicebeurt door fietsNED. Een waardecoupon voor een 1e servicebeurt van een moederfiets bedraagt €35,- inclusief voorrijdkosten. Mail ons voor meer informatie.

Hoe gaat het te werk:
U belt de servicelijn van FietsNED; telefoonnummer 088 112 112 3 en maakt een afspraak voor de controle- en onderhoudsbeurt. Op afgesproken tijdstip rijdt de FietsNED-monteur bij u voor met een bus die ingericht is als mobiele werkplaats. De bus is voorzien van alle moderne gereedschappen en apparatuur die nodig zijn voor een adequate fietsservice. Nadat uw fiets een onderhoudsbeurt heeft gehad, betaalt U de monteur met de waardecoupon die u bij ons heeft besteld.

Let op: U kunt uw waardecoupon inwisselen vanaf de 4de tot 6de maand na aankoopdatum van uw nieuwe fiets. U dient ook uw aankoopfactuur te laten zien, dus bewaar deze goed. Indien er onderdelen worden vervangen tijdens de servicebeurt, dan worden deze wel in rekening gebracht.

Reparaties door FietsNED:

U kunt fietsNED ook inschakelen voor reparaties aan uw moederfiets die buiten de garantie vallen. Dit zal niet duurder zijn dan reparaties bij een gewone fietsenmaker. Dit kan dan bij u thuis, op werk of elk andere gewenste plek. Wilt u hier gebruik van maken, dan kunt u ons mailen en zullen wij contact met u opnemen voor een afspraak.

GRATIS VERZENDING
Binnen 48 uur in huis!
Eenvoudig Ruilen & Retourneren!
1 Jaar garantie op alle producten!