Batavus Mambo Deluxe, een hippe en veilige moederfiets.

De Batavus Mambo Deluxe damesfiets is dankzij de lage en ruime instap en goede stabiliteit de ideale moederfiets! . Deze moedersfiets straalt luxe uit en geeft u de juiste look. De Batavus Mambo Deluxe is zeer populair onder moeders en is al jaren een van de best verkochte moederfietsen van Nederland.

De fiets heeft een lage en ruime instap, wat op de fiets stappen makkelijker maakt. De Batavus Mambo Deluxe is uitgerust met een tweepotige standaard en een stuurslagbegrenzer voor extra stabiliteit. Uw fiets rechthouden terwijl u de kinderen erop wilt plaatsen wordt zo een makkie. De jasbeschermers zorgen er voor dat uw kind eenmaal op de fiets veilig zit. Maar dat is niet alles, wat dacht u van de anti-lekbanden. Kleine kans dat u met zulke sterke banden een lekke band krijgt en met de fiets aan uw hand de reis moet voortzetten.

De Batavus Mambo Deluxe beschikt over 7 versnellingen voor de ideale snelheid. Het enige wat helaas ontbreekt is een verende voorvork, maar de verende zadelpen zorgt er voor dat zelfs de slecht geasfalteerde weggetjes geen probleem zullen zijn. Verder heeft de Mambo Deluxe een AXA defender slot, AXA defender ketting en een gesloten kettingkast.

Product Specificaties:

Merk Batavus
Type Mambo Deluxe
Kleur Zwart
Jaar 2014
Frame Aluminium
Banden 28 inch. anti-lekbanden
Remmen Shimano schijfremmen voor en achter