MoederfietsWinkel » Fiets Accessoires » Fietsmanden » Basil Riet Denver Groot Ovaal Naturel
In-Zoomen: Beweeg met uw muis over de foto!
 

Basil Riet Denver Groot Ovaal Naturel

De Basil Riet Denver fietsmand is een ovale fietsmand gemaakt van stevig en duurzaam riet. Deze mooie mand is naturel afgelakt, waardoor de mand een natuurlijke look krijgt maar toch goed beschermd is. 

 
Helaas Uitverkocht!
Adviesprijs:
€ 34.99
Onze Prijs
26.99
Verzending:
GRATIS
Rijklaar:
GRATIS
GRATIS VERZENDING
Binnen 48 Uur in Huis

De Basil Riet Denver fietsmand is een ovale fietsmand gemaakt van stevig en duurzaam riet. Deze mooie mand is naturel afgelakt, waardoor de mand een natuurlijke look krijgt maar toch goed beschermd is. De Basil Riet Denver fietsmand kan door het handige hengsel ook als losse mand gedragen worden. De Basil Riet Denver mand is gemakkelijk te bevestigen aan uw fiets door middel van ophanghaken. Dankzij deze ophanghaken kan de rieten fietsmand zowel voorop als achterop geplaatst worden. Zo kunt u uw boodschappen lekker makkelijk vervoeren.

Basil BasEasy montage set
 
Cortina Roots
 
Gazelle Bloom
Basil BasEasy montage set
 
Cortina Roots
 
Gazelle Bloom
€ 8.95
 
€ 619.00
 
€ 745.00
 
Qwic Trend 3 Elektrische Fiets
 
Sparta Amazone 4 Life
 
Tas Basil Jada Double-Bag Marble-Grey
Qwic Trend 3 Elektrische Fiets
 
Sparta Amazone 4 Life
 
Tas Basil Jada Double-Bag Marble-Grey
€ 1299.00
 
€ 669.00
 
€ 48.95
 
Tas Basil Jada Double-Bag Purple
 
Tas Basil-Forest-Rearrider Zilver 20ltr
 
Urbano Mona Creme
Tas Basil Jada Double-Bag Purple
 
Tas Basil-Forest-Rearrider Zilver 20ltr
 
Urbano Mona Creme
€ 48.95
 
€ 48.95
 
€ 479.00

Mocht u vraag hier niet tussen staan, dan kunt u ons gerust mailen via onze contactformulier of bellen op het nummer 085-4018124.

Wat zijn de Betaalmogelijkheden op MoederfietsWinkel?

Op MoederfietsWinkel kunt u veilig online betalen met Ideal Internetbankieren, PayPal, Creditcard en met onze unieke “achteraf betalen” mogelijkheid.

Met creditcard betalen:
U hoeft geen Paypal rekening te hebben om met uw creditcard te betalen. Paypal verzorgt alleen de betaling en zorgt ervoor dat uw creditcardbetaling veilig op onze rekening wordt overgemaakt.

Achteraf Betalen:
MoederfietsWinkel biedt u de mogelijkheid om binnen 14 dagen na uw besteldatum te betalen. Voor diegenen die niet graag via een webwinkel bestellen, bieden wij de mogelijkheid om pas te betalen nadat de fiets in goede orde is ontvangen.

Wanneer worden bestellingen binnen 48uur Geleverd?

Bestelt u op een werkdag voor 21:00, dan ontvangt u uw bestelling binnen 2 werkdagen (48 uur) nadat deze is verwerkt. Als u met succes een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u direct een e-mail met de factuur. Uw bestelling is dan succesvol verwerkt.

Hoe veilig is bestellen op MoederfietsWinkel?

Alle betalingen op onze webwinkel vinden plaats middels een beveiligde SSL (Secure Sockets Layer) verbinding. De betaling loopt via onze betaalprovider Buckaroo en wordt versleuteld door middel van een 2048 bits Strong SSL Encryption (dit is de meest recente en sterkste codering die gebruikt wordt door alle grote organisaties om gegevens op het web veilig te verzenden).

Alle pagina’s waar u uw persoonlijke gegevens dient in te vullen zijn beveiligt door een SSL verbinding. U kunt op de adresbalk in uw browser zien dat u zich op een beveiligde pagina bevindt. Het webadres begint dan met https:// in plaats van http:// en wordt gedeeltelijk groen. Op deze pagina kunt u gerust uw betaalgegevens invullen. Duizenden klanten hebben bij ons gewinkeld ZONDER enige vorm van kredietkaartfraude. Mocht u niet in een beveiligde https:// omgeving zitten, laat dan nooit uw persoonlijke of creditcard gegevens achter! Of het nou op onze webwinkel is, of een andere webwinkel.

Hebben jullie ook een Fysieke winkel waar ik fietsen kan bekijken?

MoederfietsWinkel.nl is een webwinkel en verkoopt alleen online. Wel kunt u uw fiets afhalen bij ons op de werkplaats. U dient dit wel aan te geven bij het bestellen, zodat wij uw fiets rijklaar maken en voor u klaarleggen. U kunt uw fiets ophalen op het volgend adres:

Westhavenweg 65-D
1042AL, Amsterdam

Hoe kan ik mijn product Ruilen of Retourneren?

U kunt tot 30 dagen na aankoop uw product ruilen of retourneren. Bezoek onze "Ruilen & Retourneren" pagina voor informatie en instructies over het ruilen of retourneren van uw product.

Zit er garantie op mijn bestellingen?

Wij bieden een jaar garantie op alle producten. De garantie is alleen van toepassing op fabricagefouten en niet op slijtage door gebruik. Bezoek onze "Garantie" pagina voor informatie over onze garantieregeling.

Ik heb besteld maar nog niets ontvangen, wat nu?

Als uw order succesvol is geplaatst dan ontvangt u hiervan een e-mailbericht van ons. Controleer eerst of u deze email van ons heeft ontvangen en lees hierop of uw order succesvol is geplaatst en is betaald. Als dit het geval is en u heeft na 3 werkdagen nog steeds niets ontvangen, dan raden wij u dit per mail aan ons door te geven. U kunt ons mailen via onze contactformulier. Let wel op dat u uw factuurnummer aangeeft, deze hebben wij nodig om uw bestelling te achterhalen.

 
Linda Jansen Net deze urbano mona ontvangen, kon er direct op fietsen. Fiets ziet er prachtig uit. Veel mooier dan op de foto. Kleur is matcreme, kon ik niet goed zien op de foto. Netjes binnen 48 uur ontvangen. Geweldige service, erg fijn dat je achteraf kan betalen.
Mariska van der Borgh Met 1 woord te beschrijven: PRACHTIG. Ook de service van moederfietswinkel is top, heb gekozen voor zelf ophalen. Voor 21 uur besteld, volgende dag kon ik de fiets ophalen in Amsterdam. Prijs is ook goed, zeker geen miskoop.